Trubadur i Umeå – 3 magiska alternativ

Behöver du trubadur i Umeå?

Funderar du på att boka en trubadur i Umeå. Smart! En trubadur på festen är en given succé. Från lugna låtar under minglet till ösig allsång vid midnatt. Att ha en trubadur är en mindre variant av coverband, men med samma möjligheter till en lyckad kväll. Som tur finns det flera suveräna trubadurer i Umeå, och här är mina tre absoluta favoriter:

1 Carolina Miskovsky

Grym röst, alltid glad och med rutin som få andra. Carolina Miskovsky har en bred repertoar och kan, förutom sjunga, även hjälpa er som konferencier. Carolina är en musikalisk mångsysslare som kan hjälpa er med alla era musikdrömmarna.

Jag känner Carro sedan länge och kan garantera att ni kommer bli nöjda. Frågan är bara om ni lyckas hitta ev en spelfri dag.

Läs mer och boka på MusikEvent

2 Linda Lundgren

Trubadur i Umeå

Linda sjunger, förutom på fester, även på dop, bröllop och begravningar. En fantastisk röst och en härlig närvaro. Ett proffs som gör allt för att er dag ska bli lyckad.

Linda samarbetar även med andra musiker vilket gör att hon kan anpassa sig till just er fest. Behöver ni lite större arrangemang, inga problem. Vill ni ha lugn musik under ett mingel…inte heller något problem.

Läs mer och boka på www.lindasmusik.se

3 Henrik (Henke) Baer

Trubadur i Umeå

Ytterligare en trubadur i Umeå som verkligen levererar, varje gång. Rock, visor och allt däremellan med en härlig publikkontakt. Henrik Baer har enrom rutin och kan spela på alla typer av fester. Kontakt via mail henrik.baer@gmail.com eller telefon 070 217 45 20.

Det finns givetvis fler än de här tre om du letar trubadur i Umeå, men dessa är sådana som jag antingen jobbat med, känner sedan länge eller sett flertalet gånger. Jag kan inte nog rekommendera dessa tre musikaliska genier.

André är magiker och glädjespridare. Han underhåller på fester, bröllop, event och andra roliga tillställningar.

André bloggar om hur du kan göra för att din fest ska bli en succé.

Reaktioner

reaktioner

0
  Liknande artiklar