Ska du hyra dukar i Umeå – använd Holmsundstvätten

Vita dukar hör till en snygg dukning, och om din pappa inte heter Bernadotte i efternamn är risken stor att du inte har vita dukar för att fylla en festdukning modell större.

Lösningen är då att hyra dukar.

I Umeå finns det flera ställen att hyra dukar på, men det vi använt vid flertalet gånger är Holmsundstvätten som ligger i just Holmsund, 15 km från Umeå.

Dukarna har varit i bra kvalité och priserna är bra.

Det du ska tänka på är att dukarna inte alltid är helt raka. De används mycket och tvätas ofta, så passformen är inte alltid 100%. Det gör oftast inget eftersom de täcker borden och de skeva kanterna hamnar nedanför bordskanten, men det är lätt att få panik när man vecklar ut en duk och den är helt sned.

Holmsundstvätten är också ”serviceminded”. När vi hyrde andra gången råkade de skicka fel storlek på dukarna. Vi upptäckte det när vi skulle duka och ringde direkt. Fast det var en lördag svarade de och gjorde allt som gick för att ordna till misstaget. Det slutade med att vi använde dukarna med “fel” storlek (de täckte borden ändå) och sedan bjöd de på tvätt av brudklänning. Vi blev mycket nöjda med den lösningen.

Kontakt

Holmsundstvätten
Järnvägsg. 5,
913 35 HOLMSUND
090-414 75
Mobiltfn
070-256 77 59

André är magiker och glädjespridare. Han underhåller på fester, bröllop, event och andra roliga tillställningar.

André bloggar om hur du kan göra för att din fest ska bli en succé.

Reaktioner

reaktioner

0
  Liknande artiklar
  • No related posts found.