Magiker på mässa eller utställning

Om du någon gång varit utställare på en mässa, en utställning eller ett event vet du att den största utmaningen är att få besökarna att stanna upp vid just din monter. Du kämpar mot alla andra utställare om besökarens tid.

Med en magiker i din monter får du garanterat publik!

Besökare stannar upp för att titta på vad som händer. Applåder, skratt…en monter med aktivitet och glädje. Ett gyllene tillfälle för dig att sedan skapa kontakt med potentiella kunder.

Med smarta trick och genomtänkt manus bjuder André in besökarna till din monter så de får veta mer om din produkt.

” Med en magiker i montern gör du garanterat intryck på besökarna ”

Hur kan André anpassa showen till dina produkter?

Genom att skapa ett unikt manus för just ditt företags produkt väver André in ditt varumärke i showen på ett sådant sätt att besökarna vill veta mer.

Besökaren bjuds in till din monter där dina säljare kan utnyttja tillfället att visa upp din produkt, och på så sätt öka din försäljning.

Fördelar långt efter mässan är slut

Även om besökaren inte köper något har han eller hon ett positivt minne från din monter, ett minne som kommer återberättas för släkt, vänner och arbetskamrater. Det gör att ditt varumärke sprids långt efter det att mässan är slut.

Bryt igenom bruset! Erbjud något unikt och få besökarna att stanna till vid din monter.

 

Boka André till nästa utställning

Väcker uppmärksamhet

Det är inte ovanligt att ryktet om Andrés show går, och att besökare från hela mässan kommer för att titta. Din monter väcker uppmärksamhet.

Skapar möten

Det första steget i all försäljning är att skapa kontakt mellan säljare och köpare. Genom Andrés smarta show bjuds besökarna in i din monter där de får träffa dina säljare.

Sprider gott rykte

Även om besökaren inte köper något kommer ryktet om ditt varumärke spridas långt efter mässan är slut. Magi är något som folk pratar om, det gör att de samtidigt pratar om din produkt i ett positivt sammanhang.

Aldrig mera öde monter!

powered by FormCrafts form builder