Vad är en minglande magiker?

En minglande magiker är en unik form av underhållare som låter mindre grupper se och uppleva magi och tankeläsning på riktigt nära håll, allt medan de umgås och har trevlig.

Det blir en perfekt start på kvällen.

Gästerna kan umgås med varandra utan att bli avbrutna av en gemensam show. Istället kommer showen till dem. Perfekt när gästerna står upp, eller går runt och minglar.

" En minglande magiker behöver inte någon scen eller teknisk utrustning. "

Vad händer när André minglar på företagsfesten?

André börjar med att presentera sig och gör sedan 3-4 mindre trick för gruppen. En viktig och rolig del är att gästerna blir involverade i det som händer.

Andrés unika blandning av tankeläsning och magi gör att även den mest skeptiske fascineras över de omöjliga saker som André visar upp.

Deltagarna får lära sig hur man fuskar i spel, de får sina tankar lästa, de förundras över hur André kan påverka deras val, och till slut återstår bara frågan...hur är det möjligt?

Det är så mycket häftigare att uppleva magi på nära håll, jämfört med att se illusioner på en scen.

 

Boka André som minglande magiker

Bryter isen

Magi startar samtal. Dina gäster kommer direkt få ett gemensam samtalsämne. Det höjer stämningen direkt.

Interaktivt

Dina gäster får vara med i showen och på riktigt nära håll uppleva omöjliga saker. Det gör gästerna aktiva, vilket skapar god stämning och engagemang.

Flexibelt

Oavsett tillställning kan André anpassa sin minglande show för att passa dina förutsättningar. Inomhus, utomhus, många gäster eller få. Allt är möjligt.

Den perfekta underhållningen!