Coverband i Umeå – mina topp 3

Ett coverband kan skapa en partystämning som få andra former av underhållning, och här hittar du tre suveräna coverband i Umeå. Ett bra band anpassar sig efter publiken och känner av när det är dags att dra på och när det är läge att ta det lite lugnare. “Lugnare” kanske någon tänker, “ska det inte vara fullt ös hela tiden”?

Nja, jag tycker inte det. All bra underhållning varierar tempo och känsla för att skapa kontrast. Om det blir för mycket av samma sak blir det ointressant och tråkigt, hur bra låtar det än må vara. Ett bra band varierar sitt material för att bygga upp stämningen.

Här är Umeås tre bästa coverband. Jag lovar att de kommer göra din kväll till en succé.

Black Ties - Coverband i Umeå

Black TIes

1 Black Ties

Black Ties är det band jag jobbat mest med (dom spelade på vårt eget bröllop) och jag kan garantera att ni kommer bli nöjda. Musiken går från pop till rock med kända låtar från Tom Petty, Prince, Gyllene Tider med mera. Vill ni ha någon speciell låt till er fest är de inte omöjliga utan gör allt de kan för att försöka få med er favoritlåt i spelningen. Bandet har egen utrustning så ni behöver inte tänka på att hyra ljudanläggning. Dessutom är det riktigt trevliga killar att ha att göra med. Rekommenderas starkt!

https://www.facebook.com/blacktiestheband/

Dogface - Coverband i Umeå

DogFace

2 DogFace

DogFace är ett ösigt band som spelar rock, rock och rock. Om ni ska ha en metal-fest är det här bandet som gäller. Trummor, gitarr och bas…funkar det för Ac/Dc så funkar det för DogFace. Jag såg Dogface på en fest och jag lovar, det blir riktigt ös när de spelar.

https://www.facebook.com/dogfejs/

RIff Raff Ruff - Coverband i Umeå

RIff Raff Ruff

3 Riff Raff Ruff

Säg coverband i Umeå så tänker nog många på Riff Raff Ruff. Ett proffsgäng som spelar hundratals gånger varje år. Övning ger färdighet, och här har ni färdighet så det räcker och blir över. Årets coverband 2018. Själv har jag sett Riff Raff Ruff flera gånger och jag blir lika imponerad varje gång över hur tight och bra ett band kan låta.

www.riffraffruff.se

Bubblare: Vandelay

Inte riktigt ett coverband, men ändå värt att kolla in. Vandaley influeras av band som Hellacopters och Kiss har de visionen att nytända rocken. Dessutom är det ett gäng sköna musiker. Värt att hålla ögonen på.

https://www.facebook.com/hankfury83/

Så, om ni letar coverband i Umeå behöver ni inte leta mer. Här har ni tre superbra alternativ (och en bubblare) som kan förgylla vilken fest som helst.

André är magiker och glädjespridare. Han underhåller på fester, bröllop, event och andra roliga tillställningar.

André bloggar om hur du kan göra för att din fest ska bli en succé.

Reaktioner

reaktioner

0
  Liknande artiklar