André Westberg
Entreprenör. Magiker. Pappa.
Hej! Jag heter André Westberg?

De senaste 20 åren har jag hjälp otaliga privatpersoner och företag att synas online. Framförallt med hemsidor, men även med råd och tips kring marknadsföring, logodesign, reklam och sociala medier.

Jag arbetar från mitt hem i norra Sverige och,
Jag Älskar Att Hjälpa "Vanligt folk" (precis som du) att lyckas online!
Japp...det är jag till vänster
TIDIGA ÅR
Jag var intresserad av datorer långt innan internet ens var uppfunnet. Jag och min kusin kunde sitta uppe i timmar och "arbeta" med min Amiga 500.

Under skoltiden var jag målvakt för ortens fotbollslag, och fick åka till elitlägret i Halmstad som en av två målvakter från Västerbotten. Nu för tiden försöker jag lära mina två söner allt jag kan, då båda två också är målvakter. 

Jag fortsatte med fotboll i gymnasiet, och fotbollen lärde mig viktiga saker om tävling, hårt arbete och träningsdisciplin.

När jag var 13 år upptäckte jag konstformen trolleri, och sedan dess har jag tränat och studerat konstformen med stor passion.
KARRIÄR
Jag startade min egna hemsida 1998, med fokus på att sälja hemsidor till lokala företag. Under åren har jag sålt det mesta, från kläder till tjänster och digitala produkter. 

Förutom att arbeta online jobbar jag också som magiker, där jag underhåller på fester, mässor och konferenser. 
FRÅN HEMSIDOR TILL  SALES FUNNELS
När Wordpress lanserades såg jag möjligheten till att utveckla användarvänliga hemsidor till bra pris. Jag erbjuder design och installation av hemsidor byggda i Wordpress. Det är en smidig lösning för många företag.

Det finns dock två sak som är problematiska med Wordpress.

Den första är att att många hemsidor byggda med Wordpress blir infekterade av virus, eller angripna av hackare. Orsaken är att användaren inte uppdaterar programvaran på det sätt som krävs. 

Det andra problemet är att hemsidan helt enkelt inte gör det den är tänkt att göra...nämligen dra in pengar.

Den typiska hemsidan är inte mer än en digital broschyr som i bästa fall ger besökaren bra information om företaget och produkterna eller tjänsterna som erbjuda.

Det kan räcka om du har ett etablerat företag med befintliga kunder, där din hemsida endast är till för att ge information till redan insatta.

Men hur gör du om du har ett nystartat företag, eller om du behöver fler kunder?     Då behöver du en Sales Funnel.
CLICKFUNNELS
Om du har ett nystartat företag, eller om du har behov av fler kunder, ska du använda en Sales funnels. 

En sales funnel är en sorts hemsida, men med den stora skillnaden att istället för att bara informera dina besökare om ditt företag, leder en Sales funnel dina besökare vidare till ett specifikt mål. 

Det enklaste sättet att jobba med Sales funnels är att använda Clickfunnels. Det är ett webbaserat verktyg för att bygga Sales funnels, och med färdiga mallar och personlig support från mig kommer du igång blixtsnabbt.

Du behöver aldrig oroa dig för virus, hackare eller uppdateringar av programvaran. Clickfunnels löser det åt dig. Det enda du behöver fundera på är hur du kan hjälpa dina kunder.
HÄNG MED
BRA BÖCKER
En USA Today & Amazon Bästsäljare - Mer än 92,298 kopior sålda!
DotCom Secrets:
The Underground Playbook for Growing Your Company Online
Det handlar inte bara om att få mer besökare till din hemsida, eller att omvandla dessa till betalande kunder...men hemligheterna i den här boken kommer lära dig EXAKT det! DotCom Secrets är en genväg. Det är en steg-för-steg bok som hjälper dig växla upp ditt företag exponentiellt!
Mer än 100,000 böcker sålda!
Expert Secrets:
Find Your Message, Build A Tribe, And Change The World...
Ditt budskap har möjligheten att förändra någons liv! Den påverkan som det rätta budskapet kan ha på någon ska inte underskattas. Det kan hjälpa till att rädda äktenskap, bygga upp familjer, påverka hälsan, bygga upp ett företag...och mer! Men, bara om du vet hur du når ut med ditt budskap.

Den här boken berättar på ett enkelt och pedagogiskt sätt hur du gör just det. Bli en influencer idag!

108 Proven Split Tests Winners
Simple Tweaks You Can Make To Your Website, So You Can Make More Money Now!
Vore det inte skönt att veta om din hemsida kommer fungera, utan att behöva vänta på tusentals besökare för att testa? Den goda nyheten är att internetgurun Russell Brunson älskar att testa olika hemsidor, och i den här boken berättar han resultatet.
LÅT MIG HJÄLPA DIG
Behöver du en ny hemsida? Då kan jag hjälpa dig! 
Det finns en lösning för alla företag (och privatpersoner),  och alla plånböcker.
Copyright 2019 Andre Westberg
Disclosure: I am an independent ClickFunnels Affiliate, not an employee. I receive referral payments from ClickFunnels. 
The opinions expressed here are my own and are not official statements of ClickFunnels or its parent company, Etison LLC.
Powered By ClickFunnels.com